Wie zijn wij?

Bijna 2 jaar geleden begonnen we met optreden onder de naam Jane. Maar lang voor die tijd maakte Nienke en Errol al samen muziek via het Kunstencentrum Venlo (KCV). Door het bandtraject dat het KCV organiseerde, leerden Nienke en Errol elkaar kennen.

Nienke en Anke maken al van jongs af aan samen muziek, gezien ze zusjes zijn en uit een muzikaal gezin komen. Het was een uitzondering als er een dag geen muziek werd gemaakt. Van liedjes coveren naar eigen nummers schrijven op de zolderkamer!

Nu wordt Jane gevormd door Errol op het Veld als leadgitarist, Nienke Jacobs als gitarist en zangeres, Frank Roost als drummer en Anke Jacobs als toetsenist en zangers. Kenmerkend aan Jane, is de harmonieuze meerstemmigheid en de laidback sfeer die de nummers kleurt.

Lees meer

Toen we begonnen aan dit avontuur, waren we verrast over de betrokkenheid van lokale muziekliefhebbers en hoe deze bereid zijn om elkaar een helpende hand te geven. 

Bedankt aan iedereen die ons geholpen heeft om te komen waar we nu zijn. We zullen onze muziek met liefde blijven delen!

Veel liefs,